Möt Årets Unga VD 2016

Vi hälsar dig som är vd, styrelseledamot eller arbetar i en annan ledande befattning välkommen till Årets VD-frukostseminarium den 13 juni.

Möt Årets Unga VD 2016

Vi hälsar dig som är vd, styrelseledamot eller arbetar i en annan ledande befattning välkommen till Årets VD-frukostseminarium den 13 juni.

Då bjuder vi dig på en god frukost och du får lyssna till Mikael Lezdin, Årets Unga VD 2016. Mikael kommer att prata om hur marknaden behöver modiga och känsliga ledare, inte chefer samt den platta organisationens fördelar.

Mikael Lezdin

Juryns motivering: Årets Unga VD har med stort engagemang skapat förutsättningar för lönsam tillväxt genom affärsinnovation som innebär minskad belastning på miljön genom effektivare nyttjande av energiresurser. Pristagaren är en entreprenör som brinner för att bibehålla familjekänslan genom ett öppet, inkluderande och mänskligt ledarskap som involverar medarbetarna i företagets utveckling. Årets Unga VD förstår att satsning på löpande kompetensutveckling bidrar till ett ökat resultat för verksamheten - ett föredöme som visar att tillväxt kan skapas genom tydlig värdegrund och fokus på hållbarhet.

Om föreläsaren

Mikael Lezdin, vd på Energi Funktion Komfort AB och Årets Unga VD 2016. Tillsammans med fördubblad omsättning och en ökning av medarbetarstyrkan på 75% de senaste åren har Årets Unga VD också levererat en vinstökning på över 4.000%, siffror som talar sitt tydliga språk, men ändå har juryn fastnat för de otaliga utlåtande om att årets vinnare också är en ledare för framtiden med sitt aktiva jobb för att få medarbetarna att trivas och utvecklas i sina roller. Hans egna ord; "- Vi pratar inte mångfald, vi är mångfald! Vi vågar vilja förändra, gör också att årets vinnare känns som en mycket bra representant för våra ledare".

Program

07.30 - Frukost
08.00 - Introduktion
08.10 - Mikael Lezdin, vd Energi Funktion Komfort AB
08.45 - Q&A och gemensam reflektion
09.15 - Summering
09.30 - Möjlighet till samtal och nätverkande
10.00 - Slut

Datum

13 juni 2017 kl. 07.30 - 09.30

Plats

Chefsnätverket Close, Ingång Götgatan 14, 4 tr, Stockholm.

Pris

Frukostseminariet är kostnadsfritt men vid utebliven närvaro eller avanmälan senare än 48 timmar innan starttid utgår en No-show-avgift.

Huvudpartners

Kategoripartners

Arrangör