Peter Hellgren, Årets VD 2016 - Snabbfotat, digitalt och innovationsdrivet.

Vi hälsar dig som är vd, styrelseledamot eller arbetar i en annan ledande befattning välkommen till Årets VD-frukostseminarium den 11 oktober.

Peter Hellgren, Årets VD 2016 - Snabbfotat, digitalt och innovationsdrivet.

Vi hälsar dig som är vd, styrelseledamot eller arbetar i en annan ledande befattning välkommen till Årets VD-frukostseminarium den 11 oktober.

Då bjuder vi dig på en god frukost och du får lyssna till Peter Hellgren, Årets VD 2016 i kategorin Mellanstora företag. Peter kommer att prata under rubriken: ”Snabbfotat, digitalt och innovationsdrivet”.

Detta är även ett utmärkt tillfälle för dig som deltagare att nätverka och skapa nya, värdefulla kontakter.

Peter Hellgren

Juryns motivering: Genom ett uppmuntrande och generöst ledarskap har Årets VD mellanstora företag skapat en trygg företagskultur där medarbetarna utmanas i sin utveckling – med stark tillväxt och lönsamhet som resultat. Med en stark vision och förmåga att få alla med på tåget bidrar pristagaren till att skapa sammanhang i en digital samtid som påverkar alla marknader. För Årets VD är entreprenörskap, engagemang och effekt ledord som tar företag och människor framåt - och som pristagaren själv säger: resan har bara börjat.

Om föreläsaren

Peter Hellgren är en av grundarna till IT-konsultbolaget Consid år 2000. Företaget är ett av Sveriges snabbast växande med inte mindre än sex raka gasellutnämningar. Så här säger Peter Hellgren: ”En av våra största styrkor är vår förmåga att dra nytta av kraften i organisationen. Det gäller att ha förtroende för sina medarbetare och att ge dem såväl möjlighet som förutsättningar att växa med företagets expansion. Sen gäller det också att vara snabb och beredd på snabba förändringar, både i organisation och verksamhet. Vi är ett konsultbolag och hela vårt kapital är våra medarbetare. Därför är det extra viktigt att fokusera på individen.

Program

07.30 - Frukost
08.00 - Introduktion
08.10 - Peter Hellgren, vd Consid AB
08.45 - Q&A och gemensam reflektion
09.15 - Summering
09.30 - Möjlighet till samtal och nätverkande
10.00 - Slut

Datum

11 oktober 2017 kl. 07.30 - 09.30

Plats

Chefsnätverket Close, Ingång Götgatan 14, 4 tr, Stockholm.

Pris

Frukostseminariet är kostnadsfritt men vid utebliven närvaro eller avanmälan senare än 48 timmar innan starttid utgår en No-show-avgift.

Huvudpartners

Kategoripartners

Arrangör