Logo
OM UTBILDNINGEN      REFERENSER       ANMÄLAN
 
 
 
Briljera när du ska presentera

 

Briljera när du ska presentera
 
Presentationsteknik och personlig försäljning.
 

Vilket intryck och avtryck ger du hos dem du möter? För att lyckas med din kommunikation, dina presentationer och din försäljning, behöver du kunna behärska din personliga framställning, förmågan att visualisera och väcka känslor.

 
 
 

Välkommen till en utbildning som hjälper dig att utvecklas till den mest glimrande och övertygande versionen av dig själv, oavsett om du ska hålla ett möte, en säljpitch eller en stor dragning. Du får konkreta och användbara råd om framförande, budskap, manus, kroppsspråk, presentationsbilder och personlig framtoning så att du verkligen lär dig presentera, visualisera och väcka rätt känslor hos dem du möter. Vi arbetar hands-on och utgår ifrån dina aktuella utmaningar så att du kan bli den bästa versionen av dig själv och övertyga när det gäller.

Inför utbildningen har du förberett en kort presentation på 2 minuter som du får möjlighet att öva på under första seminariedagen och framför allt inför uppföljningsdagen. Det finns inga genvägar till att bli en briljant presentatör - det är öva som gäller.

 
 
 
Innehåll
 
 
 
 
 
Innehåll

 

  • Storyn - Som presentatör vill du sälja ett budskap. Men vad? Lär dig identifiera syftet, välja orden och bygga en dramaturgi som passar just din berättarstil. Den röda tråden som får mottagaren att förstå och vilja veta mer.
  • Publiken - Vad har mottagarna av ditt budskap för bakgrund, behov och förväntningar? Vilket mentalt läge befinner de sig i? Lär dig förbereda dig så att du möter din publik där de är - och hur du tar dem dit du vill.
  • Stilen - Signalera den du är och det du vill förmedla genom att anpassa din framtoning till olika målgrupper. Träna på att behärska kroppsspråk, röst och hållning. Lära dig mer om hur kläder, färger och personlig stil kan förtydliga det intryck du vill ge – som en del av ditt personliga varumärke.
  • Bilden - Dina mottagare behöver visualisera för att förstå. Därför är det bra att arbeta med storytelling, metaforer och rätt sorts bilder. Lär dig vilken typ av bildstöd som fungerar – och när det är klokt att låta PowerPoint vila.
  • Platsen - Hur använder man det fysiska rummet på bästa sätt? Förutsättningarna varierar ofta mycket och därför är det viktigt att behärska platsens möjligheter. Lär dig hur du syns och hörs på rätt sätt med teknik, placering, ljud och ljus.
  • Känslan - Människor glömmer lätt vad du sagt men minns hur du fick dem att känna sig. Hur blir du behagligt övertygande så att människor vill veta mer? Lär dig smitta dem du möter med just din känsla och det du vill förmedla.

Videoinspelning

Under dag två ges möjlighet att videofilma din presentation. Du kan sedan efter utbildningen gå igenom din presentation och se vad du tycker fungerat bra och vad du fortsatt kan förbättra. Videoinspelningen är frivillig.

 
 
 
För vem?
 
 
 
 
 

Utbildningen vänder sig till dig som vill bli bättre på att hålla presentationer och kortare dragningar när du ska sälja en produkt eller tjänst. Du vill hitta ett säljande budskap, skapa en röd tråd i det du ska säga och vara riktigt övertygande.

 
 
 
 
Utbildningsledare
 
 
 
 
 
Anna Bellman
 
Anna Bellman
Utbildningsledare
 

Anna Bellman är en uppskattad moderator, föreläsare och talartränare, med bred och djup erfarenhet av marknads- och kommunikationsfrågor. Hon började som journalist inom radio och tv och var under flera år marknads- och kommunikationschef på Capgemini, ett av världens största it- och managementkonsultföretag. Därefter grundade Anna en kommunikationsbyrå som bland annat hjälpte kunderna med strategiska kommunikationsfrågor.

Anna har utvecklat konceptet "Briljera när du ska presentera" - som föreläsning, utbildning och personlig talarträning. På ett inspirerande och underhållande sätt får du användbara och konkreta tips inom presentationsteknik och övertygande personlig kommunikation.
Profilsida på LinkedIn.

 
 
 
Referenser
 
 
 
 
 

"Anna är engagerad och entusiasmerande. Mycket kunnig och erfaren när det gäller att se vad människor kan göra för att förbättra sina presentationer. Hon har ögon som uppmärksammar det positiva och unika som varje person tar med sig upp på scen, och förmågan att ge uppmuntran till förbättringar på ett respektfullt och icke dömande sätt. Det är en svår konst som Anna behärskar på ett fantastiskt sätt."

- Karin Fjällström, Add Essence

 

"Jag har verkligen lärt mig mycket av utbildningen. Alla delar är ytterst relevanta med ett riktigt bra innehåll. Det är väldigt bra med de levande exemplen, Annas storytelling, som gör att man kan reflektera och leva sig in i situationen. Anna är fantastisk som utbildare som det är en ynnest att få lyssna till. Vältalig, precis och entusiasmerande. Det verkar vara så naturligt för henne men givetvis fattar jag nu hur hårt hon jobbar för att ha allt det där - det är avundsvärt."

- Ulrika Wörding, Experis

 

"Utbildningen lärde mig att tänka strukturerat, där mycket av fokus låg på att skapa en känsla. Det glömmer jag själv ofta bort när jag fokuserar på budskap och siffror. Det absolut bästa är Annas energi. Jag älskade hur hon hela tiden har med sig "publiken". Det är något som jag kommer försöka ta med mig."

- Tobias Nordstrand, Adecco

 

"Tack Anna för proffsig och snabb hjälp inför min stora premiär som galakonferencier. Genomgång och disposition av talmanus, samt livsviktiga tips för att fånga publiken och hålla rätt dynamik väl uppe på scen. Efter din insats kände jag mig trygg och säker. Galakvällen blev en succé – kunder och gäster var supernöjda."

- Annie Seel, Rallyförare & föreläsare

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Anmälan
Utbildningen omfattar två dagar
 

Datum & tid: 5 oktober 2015, kl. 09.00 - 17.00 och 19 oktober, kl. 09.00 - 17.00.

Plats: Motivation.se, Birger Jarlsgatan 37, Stockholm.

Investering: 8.900 kr + moms / person.

Som Silver- eller Guldmedlem på Motivation.se har du 20% rabatt på utbildningen.
Ange rabattkod: "Silver" eller "Guld".

Extra erbjudande: Just nu ingår ett års Silvermedlemskap på Motivation.se som en extra bonus när du anmäler dig till utbildningen (värde 759 kr exkl. moms).

Villkor: Anmälan är bindande. Har du inte möjlighet att närvara är du välkommen att skicka en kollega i ditt ställe. Återbetalning sker inte.

 

Kontakt För mer information kontakta gärna Anna Bellman på anna@bellacom.se eller telefon: 073 386 04 64

 

 

 
 
 
 
Arrangörer
 
 
 
 
 
Bellacom
 

 

Motivation.se
 
 
 
 
 
       
 

Motivation.se

Birger Jarlsgatan 37, 5 tr, 111 45 Stockholm
info@motivation.se