Anneli Angeling, Årets VD 2018 - Framgång med personligt och värderingsdrivet ledarskap

Vi hälsar dig som är vd, styrelseledamot eller arbetar i en annan ledande befattning välkommen till Årets VD-frukostseminarium.

Anneli Angeling, Årets VD 2018 - Framgång med personligt och värderingsdrivet ledarskap

Vi hälsar dig som är vd, styrelseledamot eller arbetar i en annan ledande befattning välkommen till Årets VD-frukostseminarium.

Vi bjuder dig på en god frukost och du får lyssna till Anneli Angeling, vd på Frontit och vinnare av Årets VD 2018 Mellanstora företag, som kommer att tala under rubriken: ”Framgång med personligt och värderingsdrivet ledarskap”.

Detta är även ett utmärkt tillfälle för dig som deltagare att nätverka och skapa nya, värdefulla kontakter.

Anneli Angeling, vd Frontit

Anneli Angeling utsågs till Årets VD 2018 i kategorin mellanstora företag med följande motivering : ”Med en god förmåga att lyssna, sprida värme och skapa engagemang bland medarbetarna är Årets VD i kategorin mellanstora företag en trygg och beslutsam ledare som tagit med sitt team på en stor framgångsresa. Genom en prestigelös men samtidigt självsäker ledarstil, och en stor tillit till sin egen och sina medarbetares kompetens, har pristagaren fått sitt företag att växa och expandera – utan att låta företagskulturen gå förlorad på vägen. Där människor trivs och mår bra finns ett löfte om framgång, och Årets VD vet hur det löftet ska infrias.”

Om föreläsaren

Anneli Angeling är vd för Frontit sedan 2012. Under hennes ledarskap har Frontit haft en imponerande tillväxtresa och uppnått fantastiska resultat. Detta samtidigt som företaget åtta år i rad utsetts en av Sveriges bästa arbetsplatser av Great Place to Work.

IT, ledarskap och förändringsarbete har gått som en röd tråd genom större delen av hennes yrkesliv. Hon har bred erfarenhet från såväl offentlig verksamhet som industriföretag samt konsultverksamheter. Hon har tidigare bland annat drivit ABB Sveriges enhet för Management Consulting, och hon var med att byggde upp Framfabs kontor i Västerås. Innan Frontit kom hon från en tjänst som CIO på Forma Publishing Group.

Hon brinner för att skapa lönsamma välmående organisationer där människor trivs och utvecklas. Hennes ledarskapsfilosofi handlar om att peka ut en tydlig riktning, inkludera medarbetarna och visa tillit. Hon är övertygad om att ger man människor en tydlig och ärlig bild om vart man ska och varför så kommer de att mönstra på och göra allt för att hjälpa till.

Program

07.30 - Frukost
08.00 - Introduktion
08.10 - Anneli Angeling, vd Frontit
08.45 - Q&A och gemensam reflektion
09.15 - Möjlighet till samtal och nätverkande
09.30 - Slut

Datum

11 april 2019 - SPP Pension & Försäkring AB, Vasagatan 10, Stockholm

Pris

Frukostseminariet är kostnadsfritt men vid utebliven närvaro eller avanmälan senare än 48 timmar innan starttid utgår en No-show-avgift.

Huvudpartners

Kategoripartner

Mediapartner

Arrangör