Dimitris Gioulekas, Årets VD 2018 - om Ledarskap, Mångfald och Samhällsengagemang för långsiktig framgång.

Vi hälsar dig som är vd, styrelseledamot eller arbetar i en annan ledande befattning välkommen till Årets VD-frukostseminarium.

Dimitris Gioulekas, Årets VD 2018 - om Ledarskap, Mångfald och Samhällsengagemang för långsiktig framgång.

Vi hälsar dig som är vd, styrelseledamot eller arbetar i en annan ledande befattning välkommen till Årets VD-frukostseminarium.

Vi bjuder dig på en god frukost och du får lyssna till Dimitris Gioulekas, vd på Knightec och vinnare av Årets VD 2018 Stora företag, som kommer att tala under rubriken: ”Ledarskap, Mångfald och Samhällsengagemang för långsiktig framgång”.

Detta är även ett utmärkt tillfälle för dig som deltagare att nätverka och skapa nya, värdefulla kontakter.

Dimitris Gioulekas, vd Knigtec

Dimitris Gioulekas utsågs till Årets VD 2018 i kategorin stora företag med följande motivering : ”Genom ett målinriktat ledarskap som får människor att växa har Årets VD i kategorin Stora bolag både uppnått en mycket stark tillväxt och skapat en arbetsplats där medarbetarna trivs. I en värld full av möjligheter, förskönad och splittrad av människors olikheter, väljer pristagaren att ha en öppen och nyfiken attityd och en omättlig hunger efter potential. Med ödmjukhet, briljans och ett stort patos har Årets VD visat att det går att kombinera lönsamhet med ett genuint samhällsengagemang.”

Om föreläsaren

Dimitris Gioulekas är vd Knightec sedan 2007. Sedan han började som vd har Knightec vuxit från ca 100 medarbetare till idag drygt 700. Knightec präglas av en stark företagskultur och en hög lönsamhet.

Dimitris brinner för att skapa lönsamma välmående organisationer där människor trivs och utvecklas. Hans ledarskapsfilosofi handlar om att ha en balans i sitt ledarskap. Att arbeta långsiktigt är lika viktigt som att leverera här och nu, och det ekonomiska resultatet är lika viktigt som företagskulturen. En god ledare ser både nuet och framtiden, både människan och affären. Och kompetens kommer före allting annat – det spelar ingen roll vem du är, det viktiga är vad du kan och vad du levererar.

Jag ser företagsledare som säger att kompetensen är det viktigaste, men sedan anställer de ändå bara personer som ingår i vänskapskretsen och det egna nätverket, eller personer som har pluggat på ”rätt” högskola. Om man verkligen prioriterar kompetens så syns det i mångfalden på företaget, säger Dimitris Gioulekas.

Just mångfalden är en fråga som han brinner extra mycket för. Knightec tar ett stort ansvar för mångfald, integration och framtidens arbetskraft.

Program

07.30 - Frukost
08.00 - Introduktion
08.10 - Dimitris Gioulekas, vd Knightec
08.45 - Q&A och gemensam reflektion
09.15 - Möjlighet till samtal och nätverkande
09.30 - Slut

Datum

13 juni 2019 - SPP Pension & Försäkring AB, Vasagatan 10, Stockholm

Pris

Frukostseminariet är kostnadsfritt men vid utebliven närvaro eller avanmälan senare än 48 timmar innan starttid utgår en No-show-avgift.

Huvudpartners

Mediapartner

Arrangör