Staffan Hansén, vd på SPP – Om det hållbara ledarskapet

Vi hälsar dig som är vd, styrelseledamot eller arbetar i en annan ledande befattning välkommen till Årets VD-frukostseminarium.

Staffan Hansén, vd på SPP – Om det hållbara ledarskapet

Vi hälsar dig som är vd, styrelseledamot eller arbetar i en annan ledande befattning välkommen till Årets VD-frukostseminarium.

Du bjuds på en god frukost och får möjlighet att inspireras av Staffan Hansén, vd SPP, som delar sina tankar och erfarenheter kring ”Det hållbara ledarskapet - Om att leda framtidens företag”.

Detta är även ett utmärkt tillfälle för dig som deltagare att nätverka och skapa nya, värdefulla kontakter.

Staffan Hansén,vd för SPP

Staffan Hansén om varför SPP valt att vara huvudpartner till utmärkelsen Årets VD: "Utmärkelsen Årets VD ger fantastiskt fina möjligheter att reflektera över vilka egenskaper som är viktiga för en framtidsorienterad VD. Idag behöver ledare orientera sig i en allt större kontext, leda med långsiktighet och lönsamhet i fokus, utifrån tydliga värderingar. Det måste kännas bra i magen. Utmärkelsen ger också ledarskapet ett ansikte och skapar förebilder. Väl kommunicerat ger det ringar på vattnet och stärker den svenska ledarskapskulturen.

Om föreläsaren

Staffan Hansén är vd för SPP och en stark förespråkare för att leda genom värderingar. Som gammal obligationshandlare har han även ett stort finansiellt intresse.”När det gäller ekonomi är jag extremt nördig, och det tror jag har hjälpt mig i mitt professionella liv och gett mig förmågan att se de små detaljerna som även påverkar ”The big picture”.

Program

07.30 - Frukost
08.00 - Introduktion av Per Winblad, vd Motivation.se
08.10 - Staffan Hansén, vd SPP
08.45 - Q&A och gemensam reflektion
09.15 - Möjlighet till samtal och nätverkande
09.30 - Slut

Datum

28 november 2019 - SPP Pension & Försäkring AB, Vasagatan 10, Stockholm

Pris

Frukostseminariet är kostnadsfritt men vid utebliven närvaro eller avanmälan senare än 48 timmar innan starttid utgår en No-show-avgift.

Huvudpartners

Arrangör