Sofi Franzén, Årets VD 2018 - Att skapa framgång tillsammans med sina medarbetare

Vi hälsar dig som är vd, styrelseledamot eller arbetar i en annan ledande befattning välkommen till Årets VD-frukostseminarium den 3 oktober.

Sofi Franzén, Årets VD 2018 - Att skapa framgång tillsammans med sina medarbetare

Vi hälsar dig som är vd, styrelseledamot eller arbetar i en annan ledande befattning välkommen till Årets VD-frukostseminarium den 3 oktober.

Då bjuder vi dig på en god frukost och du får lyssna till Sofi Franzén, Årets VD 2018 i kategorin små företag. Sofi kommer att prata under rubriken: ”Att skapa framgång tillsammans med sina medarbetare”.

Detta är även ett utmärkt tillfälle för dig som deltagare att nätverka och skapa nya, värdefulla kontakter.

Sofi Franzén, Eventyr AB - Årets VD 2018 Små företag

Sofi Franzén utsågs till Årets VD 2018 i kategorin Små företag med följande motivering : ”Med en ovanlig förmåga att se individen, bygga tillit och skapa gemenskap är Årets VD i kategorin Små företag en ledare som med eget exempel visar hur företagskulturen kan efterlevas.
Genom tillgänglighet, tydliga förväntningar och ett coachande förhållningssätt hjälper pristagaren sina medarbetare att själva hitta rätt på vägen mot nästa mål, vare sig resan sker tillsammans eller en och en.
Årets VD bygger framgång med hjälp av nyfikenhet, värme och en genuin förmåga att förstå den enskilda människans drivkrafter.”

Om föreläsaren

Sofi Franzén har arbetat långsiktigt för att skapa starka kundrelationer och hög kundnöjdhet, samtidigt som både omsättning och resultat har ökat. Hur skapar man en företagskultur som ger framgång, men som också är hälsosam i en allt mer krävande omvärld? Hur kan individens målsättningar kombineras med teamets och bolagets? Och hur bygger man en feedback-kultur?

Nyckeln är att ha tydliga målsättningar som personalen känner sig delaktiga i, och att skapa en struktur som gör det enkelt att göra ett bra jobb, säger Sofi Franzén.

Idag är Eventyr ett starkt varumärke med hög räckvidd i sociala kanaler. Företaget omsätter över 150 Mkr och har 30 fast anställda plus cirka 50 deltidsarbetande. Kunderna är framför allt stora svenska bolag. Uppdragen varierar från strategiska konsultationer kring möteskommunikation till att bygga lösningar för ökat engagemang och internationella möten för flera tusen deltagare.

Sofi Franzén, grundare och VD på eventbyrån Eventyr, berättar om hur tydliga målsättningar och nyfikenheten på andras drivkrafter skapat rekordresultat och en stark företagskultur. Sofi har mottagit utmärkelsen Årets VD 2018 samt var 2018 års finalist i Entrepreneur of the year, Stockholm.

Program

07.30 - Frukost
08.00 - Inledning av Boyden
08.10 - Sofi Franzén, vd Eventyr AB
08.45 - Q&A och gemensam reflektion
09.15 - Möjlighet till samtal och nätverkande
09.30 - Slut

Datum & plats

3 oktober 2019 - SPP Pension & Försäkring AB, Vasagatan 10, Stockholm

Pris

Frukostseminariet är kostnadsfritt men vid utebliven närvaro eller avanmälan senare än 48 timmar innan starttid utgår en No-show-avgift.

Huvudpartners

Arrangör